Profile Picture

Ha, ik ben Lútsen Stellingwerff.

Designer, webdeveloper, father, husband, co-owner of hoverkraft.nl, workaholic, beer lover, coffee addict. Twitter, Medium, Linkedin.

Lutsen.Land

Idee: De temperatuurverzorger

Het verwarmen of koelen van huizen zorgt voor heel veel engergie-verbruik, energei-verspilling en CO2 uitstoot.

Maar wat als

Maar wat als je niet meer betaalt voor je energierekening en eventueele afzonderlijke energie-besparende maatregelen, maar alleen nog maar aan “De temperatuurverzorger”. De temperatuurverzorger is een bedrijf dat zorgt dat je huis een comfortabele temperatuur heeft. Niet te koud en niet te warm, maar lekker comfortabel.

Dit bedrijf betaalt dan je energierekening, en mag tegelijkertijd aanpassingen aan je huis doen om je comfort te bevorderen en die rekening omlaag te krijgen. Het bedrijf heeft een prikkel om je huis zo optimaal mogelijk te verwarmen en/of te koelen, want hoe meer geld ze besparen, hoe meer ze verdienen. En jij hoeft nergens meer naar om te kijken voor een vaste, aantrekkelijke prijs.

De temperatuurverzorger kan, door zijn hopelijk vele klanten, ook groot inkopen, en maatregelen van bijvoorbeeld leveranciers afdwingen waar je dat als individu niet kunt. Of nieuwe energiebronnen aanboren waar nu in één keer wel een markt voor is, zoals bijvoorbeeld restwarmte van electriciteitscentrales.